Els Dies del Saurí (VerdCel)

Projecte de disseny global per al quart disc de VerdCel, Els Dies del Saurí. Disseny de CD, llibre-disc amb totes les il·lustracions de la novel·la gràfica que acompanyen el treball i tot el projecte web.

Els Dies del Saurí ha estat publicat en un doble format. Per una banda un còmic que inclou el CD amb les cançons i, per altra, senzillament el CD. El llibre-disc ha estat publicat per BROMERA Edicions.

En aquest quart LP, VerdCel assoleix una calidesa musical que fa ressorgir les seves emocions més íntimes. Ha creat un treball on la pluja amara totes les cançons i fa una aposta ferma per l’amplitud sonora que genera l’espectre més natural dels instruments utilitzats, abatent tot artifici que l’obstruïsca. Un treball concebut al llarg d’hores d’assaig que ha perseguit la destil·lació de cadascun dels timbres amb el comès de crear un ambient proper perquè la profunditat de les lletres arribe nítida al públic.

El pòsit sobre el qual descansen les bases i les guitarres rítmiques han estat relligades per la producció de Valen Nieto.

ClientVerdCel
Categories, ,
Top