Els nostres serveis WEB

Descobreix tot el que una web pot fer per tu

Actualment, les webs són una carta de presentació necessària a més d’una eina útil per a assolir els objectius de cada projecte. Creem pàgines atractives, intuïtives i adaptatives, reflectint la personalitat i els objectius de cada marca. Treballem de prop amb la clientela per a entendre’n les necessitats, desenvolupant sempre solucions personalitzades.

A més del disseny visual, la nostra experiència en usabilitat i adaptabilitat assegura que les webs funcionen perfectament a qualsevol dispositiu.

Wordpress

Gestor de continguts

A Estudi Grafema construïm les webs mitjançant Wordpress, el gestor de continguts més popular del món. Així, es té una gran autonomia en el manteniment dels continguts i de l’estructura de les pàgines web, i la clientela pot autogestionar-se, si ho desitja, la seua web.

Wordpress disposa d’una interfície per a facilitar-ne la tasca. Com a avantatges destaquen la facilitat d’ús, el gran potencial, la qualitat i la solidesa.

En tractar-se d’un programari obert, modifiquem i configurem el seu codi per a ajustar-lo a les necessitats de cada client/a.

Disseny personalitzat

La primera impressió d’una web és crucial, serveix com a finestra a l’ànima de la teua marca i és clau per a destacar-se entre la multitud. A Estudi Grafema no emprem plantilles genèriques, sinó que donem solucions de disseny web personalitzades per a capturar l’essència de cada cas, eixe és el nostre compromís. La nostra creativitat sense límits assegura que cada píxel d’un lloc web estiga deliberadament col·locat.

Invertir en disseny web personalitzat significa involucrar-se en el teu èxit.

Multilingüe

Ens especialitzem en el desenvolupament de webs multilingües sense traduccions automàtiques, conscients de la importància de connectar amb usuaris/àries tot trencant les barreres lingüístiques. Garantim una experiència inclusiva i accessible per a una audiència global diversa. Amb la capacitat de proporcionar contingut en diferents llengües, les webs que creem asseguren una comunicació efectiva i una interacció fluida amb visitants de tot arreu, facilitant la difusió de la teua marca o missatge.

Encriptació de dades

L’ús de certificats de seguretat com els SSL/TLS és essencial per a millorar la seguretat i la privacitat en línia, indicat per elements com el pany verd o la paraula “Segur” i el prefix “https://” a les adreces web. Aquests certificats són clau per a protegir les dades dels usuaris/àries, augmentar la confiança i autenticitat en línia, millorar el posicionament SEO i garantir el compliment de les normatives.

Totes les webs que desenvolupem estan preparades per a proporcionar comunicacions segures, incloent en els nostres plans d’allotjament els certificats necessaris.

RGPD

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) és una normativa de la Unió Europea. Aquest reglament estableix un conjunt de requisits per a la recollida, emmagatzematge, processament i gestió de dades personals de la ciutadania de la UE, donant més control als individus sobre les seues dades personals i millorant-ne la privacitat i la protecció.

La creació d’un lloc web va més enllà de l’aspecte visual i la funcionalitat. La seua seguretat i la privacitat de les dades han esdevingut prioritats clau. És per això que ens comprometem fermament amb l’adequació de totes les webs que desenvolupem al RGPD.

Vine amb nosaltres

Migracions

Per a donar un servei més complet, disposem d’un allotjament propi per als fitxers de les webs, les bases de dades i els comptes de correu electrònic.

Si no estàs content/a amb el teu allotjament o, simplement, vols un tracte més personal i una resolució d’incidències més eficaç, podem migrar-ho tot tenint en compte de mantindre la integritat de les teues dades i assegurar-ne una transició suau sense temps d’inactivitat.

Si contractes una actualització web amb nosaltres, t’hi inclourem aquest servei.

Estigues al dia

Actualitzacions

Actualitzar regularment la teua web és crucial per raons de seguretat, correcció d’errors, incorporació de noves funcionalitats, millora de rendiment i compatibilitat, optimització del SEO i protecció de dades. Aquestes actualitzacions garanteixen el compliment de les normatives vigents i milloren l’experiència dels usuaris/àries en la teua web.

A Estudi Grafema, oferim un servei d’actualització web complet. Així, permetem a la clientela concentrar-se plenament en els seus objectius, sabent que la seua presència digital està en bones mans.

Fes créixer el teu negoci

Botigues online

En un món digital en constant evolució, és molt important posseir una plataforma de comerç electrònic robusta, atractiva i fàcil d’utilitzar, que també oferisca una experiència de compra impecable.

Desenvolupem les botigues en línia amb WooCommerce per la seua flexibilitat, fàcil ús i personalització a través de WordPress. Això permet oferir solucions personalitzades per a cada negoci, amb una gestió eficient i integració amb múltiples serveis. Les seues eines de SEO i màrqueting fan de WooCommerce una opció ideal per a tota mena d’empreses, afavorint la seua rendibilitat i creixement digital.

Top